tawaran ke SBP dan MRSM



MRSM PENGKALAN HULU

kay aku dapat 2 tawaran

1) SEKOLAH MENENGAH SAINS POKOK SENA, ALOR SETAR, KEDAH
2) MRSM PENGKALAN HULU, GERIK

pelik kan?
cikgu-cikgu aku ramai kate kalau dapat asrama penuh automatik name aku kat MRSM di blacklist kan
hee
memang rezeki aku kot
mule-2 aku just dapat asrama penuh je
sedih gak la. sebab jauh nun kedah. pokok-2 segale bagai
then bapak aku mesej. dapat MRSM kay aku happy balik. taktau kenape :DDDD
mak abah semua happy gila. adik aku dok menangis sedih sangat. kay aku pun sedih
sape pulak nak tgk tgk kan die

:)
so. memey aku nak spend time dengan kawan-kawan aku , cikgu sekolah  n family aku
aku taknak sia-sia kan mase yg aku ade ni. 
8/2 aku dah kene gerak p hulu nun. haha

and and. aku rindu jugak kat follower-2 aku and korang kat PC tgh bace ni
:)
thanks okay sebab sudi jenguk blog puake ni. :))







Comments

Popular posts from this blog

Hai Awek!

naluri abah

ANSARA

aku rasa

PASUM life