sayangilah bumi kita


fyi
hari tu maktab I ade buat program hari ape tah name die
so setiap homeroom kene tanam pokok.
ni antare gambar homeroom sayaaa
sorry homeroom lain semak je nak uplod.haha tema kiteorng GO GREEN
:D


girls

so cute <3

hik hik ^^ fuyoo belakang tu luqman. abang hot kite. dan sebelah tu haziq(baju putih)
abng hottest kite:P tuihtuih


lagi ? 

the boys. yuha's homeroom

last but not least. that's our lovely mummy
taklame lagi kiteorng ade adik baru yeayyyyyyy~~~




pengkalan hulu


mood : huluuuuuuu. haha

malam manifesto calon BWP

gambar aku habis di conteng. haha siot -.-

oh ? haha ni lah president kelas aku 407. die terpilih :D yeah budak hot
btw 407 hanye ade sorng saje BWP iaitu HAMMAD. tadaaa~!

 fyi (foryourinformation) hari tu aku ade apply jawatan BWP(badan wakil pelajar)
ngeeee. semua stage aku pass. alhamdulilah. kecuali stage PENGUNDIAN
aku taklepas. buat pengetahuan umum aku tak byk pengaruh. undian aku just hundred something je :'>
*statement meraih simpati

dan untuk pengetahuan anda semua
tahun ni merupakan tahun paling pahit buat calon-2 bwp sebab kesemua poster calon-2 diconteng habis sehinggakan cikgu syafiza naik tanduk dan marah seterusnya cikgu ambil tindakan kepada siapa yg menconteng poster-2 kiteorng yg berunsurkan jenayah! hahaha

so konklusinya ?
--------------------------------------------------------


Miracle episode 2

selepas solat aku baringkan diri atas katil dengan memeluk bantal sorang-sorang dalam bilik ni memang nyaman kali ni aku terbar...