Posts

Showing posts from July, 2012

sayangilah bumi kita

Image
fyihari tu maktab I ade buat program hari ape tah name dieso setiap homeroom kene tanam pokok.ni antare gambar homeroom sayaaasorry homeroom lain semak je nak uplod.haha tema kiteorng GO GREEN:D

girls
so cute <3
hik hik ^^ fuyoo belakang tu luqman. abang hot kite. dan sebelah tu haziq(baju putih) abng hottest kite:P tuihtuih

lagi ? 
the boys. yuha's homeroom
last but not least. that's our lovely mummy taklame lagi kiteorng ade adik baru yeayyyyyyy~~~



pengkalan hulu

Image
mood : huluuuuuuu. haha
malam manifesto calon BWP
gambar aku habis di conteng. haha siot -.-
oh ? haha ni lah president kelas aku 407. die terpilih :D yeah budak hot btw 407 hanye ade sorng saje BWP iaitu HAMMAD. tadaaa~!
 fyi (foryourinformation) hari tu aku ade apply jawatan BWP(badan wakil pelajar) ngeeee. semua stage aku pass. alhamdulilah. kecuali stage PENGUNDIAN aku taklepas. buat pengetahuan umum aku tak byk pengaruh. undian aku just hundred something je :'> *statement meraih simpati
dan untuk pengetahuan anda semua tahun ni merupakan tahun paling pahit buat calon-2 bwp sebab kesemua poster calon-2 diconteng habis sehinggakan cikgu syafiza naik tanduk dan marah seterusnya cikgu ambil tindakan kepada siapa yg menconteng poster-2 kiteorng yg berunsurkan jenayah! hahaha
so konklusinya ? --------------------------------------------------------