THE WAR


okay dengar sini semua calon SPM
kita ada dalam 38 hari lagi nak SPM
dah ready ? 

to biology student, dah hafal function hormone ? process synapsis, oogenesis bagai ?
to akaun student, ape macam imbangan duga, kunci kira-kira korang cukup mantop ?
to tasawur student, "hah kacang~~~" A+ okay ? :)
to seni student, pastikan lukisan anda secantik dan menarik seperti berharga 8 juta dolar USD. LOL~~~

TRIAL pon dah lepas, result pon dah keluar, peluang nak dapatkan SPIP sgt tipis memandangkan aku dapat C+ biology :O 
ternganga aku nyah, nak ckp down pun tak jugak memandangkan aku antara second highest dlm kelas aku for biology, plg tinggi pun 60.naaah  TRIAL MARAAAAAAAAAAAAA la katakan, sumpah susah -.-

kenyataan tu tak betul memandangkan TAN RUI QIONG dapat A for Biology, cikang woooi
congrats tu TAN and SYARIFAH
dieorang dapat four flat png TRIAL, tabik woi!

so, result aku ?
I got  5A 3B 1C
B (BM BI ADDMATH)

ALHAMDULILAH, cukup memadai buat diriku :') takpe shima, teruskan perjuangan :) chaiyookkkk
setakat ni kritikal subjek ritikal bagi aku adalah BI. so doakan aku yeee, 

JOM PULUN!

My supporter

so disebabkan aku stress sgt harini, aku pun wasep la mak aku eh stress harini mmg lain mcm weh, dah hilang mood study aku &q...