Posts

Showing posts from September, 2013

THE WAR

Image
okay dengar sini semua calon SPM kita ada dalam 38 hari lagi nak SPM dah ready ? 
to biology student, dah hafal function hormone ? process synapsis, oogenesis bagai ? to akaun student, ape macam imbangan duga, kunci kira-kira korang cukup mantop ? to tasawur student, "hah kacang~~~" A+ okay ? :) to seni student, pastikan lukisan anda secantik dan menarik seperti berharga 8 juta dolar USD. LOL~~~
TRIAL pon dah lepas, result pon dah keluar, peluang nak dapatkan SPIP sgt tipis memandangkan aku dapat C+ biology :O  ternganga aku nyah, nak ckp down pun tak jugak memandangkan aku antara second highest dlm kelas aku for biology, plg tinggi pun 60.naaah  TRIAL MARAAAAAAAAAAAAA la katakan, sumpah susah -.-
kenyataan tu tak betul memandangkan TAN RUI QIONG dapat A for Biology, cikang woooi congrats tu TAN and SYARIFAH dieorang dapat four flat png TRIAL, tabik woi!
so, result aku ? I got  5A 3B 1C B (BM BI ADDMATH)
ALHAMDULILAH, cukup memadai buat diriku :') takpe shima, teruskan …