selamat pengantin baru




eh weh. ya Allah
aku lupa nak uplod gambar. well
byk gambar sebenarnya aku nak share. tapi aku malas+tak cukp time
heee so sorry okay ?
maybe today is my last day here (manjung)
esok away to Jitra , Kedah
hye oranq kedah! haha
mcm biasa kakak sedara aku sorng ni tak habis-2 dgn kenduri kahwin nya. ini yang ke-3. haha
untungleee kan byk duit, buat byk kenduri. adeh
1)dekat sungkai(my village) 2) dekat KL keluarga belah suaminya 3)Jitra, belah suaminya jugak.
so mcm , aku penat makan nasi minyak. wahaaaaa 

ulala pun dh byk kali tegur
"weh shima muka kau nmpak geewwwmuks ? wassup ?"
hahaha
"-_____-" hm
kbye


<3 bilakah turn aku ? 10 years kemudian ? alaaaaaaa lamanyaaa. eh aku tak patut tgk gambar ni. buat aku jeles. sedar diri forever alone. haha >.<



okay sekian dari saya prof. shima :)




shima suka berpolitik, tak suka berpoligami

sebelum bukaknya sem 5, aku ditawarkan dengan macam-macam jawatan dan aktiviti untuk diuruskan pada mulanya aku agak ghairah dgn ta...