Posts

Showing posts from June, 2012

selamat pengantin baru

Image
eh weh. ya Allahaku lupa nak uplod gambar. wellbyk gambar sebenarnya aku nak share. tapi aku malas+tak cukp timeheee so sorry okay ?maybe today is my last day here (manjung)esok away to Jitra , Kedahhye oranq kedah! hahamcm biasa kakak sedara aku sorng ni tak habis-2 dgn kenduri kahwin nya. ini yang ke-3. hahauntungleee kan byk duit, buat byk kenduri. adeh1)dekat sungkai(my village) 2) dekat KL keluarga belah suaminya 3)Jitra, belah suaminya jugak.so mcm , aku penat makan nasi minyak. wahaaaaa 
ulala pun dh byk kali tegur"weh shima muka kau nmpak geewwwmuks ? wassup ?"hahaha"-_____-" hmkbye

<3 bilakah turn aku ? 10 years kemudian ? alaaaaaaa lamanyaaa. eh aku tak patut tgk gambar ni. buat aku jeles. sedar diri forever alone. haha >.<


okay sekian dari saya prof. shima :)