Posts

Showing posts from April, 2012

ketiadaan masa

Image
\I'm sorry readers :/tak sempat nak share gambar-2 dekat sabahby the way thanks for reading and keep in touch :)insyaallah kalau itew pulang bermalam  lagiiteww uplod gambar okay? love you<3doa kan itew semoga lulus exam ni okay amiin:)

orang sabah sweet

Image
so macam aku nak cerita sikit tentang org sabahermsangat BAIK dan GEMPAK!korang bayangkan. aku nak buang sampah pun ade orang tolong bukak kan penutup tong sampah tuso aku sangat terharumula-2 abang tu nampak akumuke die baik org nye. putih. oh lupe die pekerja restoran , so depan restoran die ade tongsampah memandangkan tangan aku penuh dgn sampahso nak pi buangla kan
die nmpak aku then say"hello bah :)"so aku hanya mampu senyum then bukak tongsampah tudie pun lari menuju arah aku then cepat-2 tolong bukak kan tong sampah tu#aku rase ayat aku sekima sgt?alaaah sweet terharu sialso aku buang sampah sekali buang brg-2 keychain yg aku beli muahahahaaku nervous doh!"alamak! jatuhla pulak barang"the guy "mau di ambil ?"aku "err a'ah boleh ?"then die pun tlong,  tong sampah tu tinggi aku, dalam betul tongsampah tu hahaha
sweet tak we?agak-2 ade tak orang semenanjung buat mcm tu ? :/ kbye
eh wait!gambar kenangan di sabah bakal diuplod tidak lama lagi…

makin kembang ?

Image
ape yang kembang ?macam makcik aku baru cakap
"eh hai kakak,makin kembang muke ? " aku " -_____________-" hm
tiiiiidaaaaaaaaaaaaaak !tapi kenapa muke weh ? badan kering je aku tengok. mengikut kajian ahli saintis mengatakansesiapa makan byk tak gemuk-2 metabolisma dia tinggi *fakta*
-.-
nyum nyum
dekat RM100 jugakla aku beli mendalah ni muahahaha xD so wajib lah aku sorok dalam loker kalau tak habis dibaham oleh pirana-pirana bilik P307 haha
then lepas shopping makanan shopping kasut pulak hadooy aku terbeli kasut POLO la pulak. muehehehehe sekali sekala aku melaram takpekan ? hehe
kbye

thanks dad

Image
i got this from my dad <3 thanks a lot ^^ alaa jualan murah PC FARE or whatever laah. tu yg beli tu muahaha so takde lah bosan sangat aku basuh kain nanti kat asrama. haha kbye :)

mooneeey

Image
yeah ! it's alll about money money money it's all about money money money
haha
I got RM100 cash from my dad's compony hhoyeeaah ? it sounds like "awwweeeesooomeee" right ? muehehehe
ekceli aku tidak tahu menahu yang compony bapak aku nak buat anugerah cemerlang so taaadaaaa! surprise for me haah ? mekaseh le bebanyak and my dad belanje itew jam G-SHOCK !!! terserlah kemewahan jam itu <3 mekaseh abah alaaa tak mahal RM500 je  heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee




mulut seksi yg pernah mak aku buat. muahaha khas tuk korang ummuaah xD haha






yeeyy! RM50+RM50 = RM100 :DD 


my parents :) yang dipertua agong kamaruzaman bin kawi dan datin sri hanizah binti abdullah :) iloveyou mum&dad I will do anything for you. and insyaallah I'll try my best to get 9A's in SPM just for you mum&dad loveyou till my last breath :)





imma back yaw !

Image
hoooooraaaaaaaaay tangki pecah ! muahahaha xD alhamdulilah. 
tapi kesian court tennis dah barai. takziah jugak kepada kasut aspura yang telah dihanyutkan oleh air tangki. haha
dapat cuti 2 minngu kau hado ? seronok guling-guling rase nak pecah kan semua tangki yg ade kat skolah tu pulak. muhehehe
kay stop! errrrrrrr bukak-2 skolah exam kami bertalu-talu. kay itu ohsem namenyeeee kesah ape? cuti tetap cuti MUAHAHAHAHAHAHA #gelak setan#