ketiadaan masa

\
I'm sorry readers :/
tak sempat nak share gambar-2 dekat sabah
by the way thanks for reading and keep in touch :)
insyaallah kalau itew pulang bermalam  lagi
iteww uplod gambar okay? 
love you<3
doa kan itew semoga lulus exam ni okay amiin:)

orang sabah sweet

so macam aku nak cerita sikit tentang org sabah
erm
sangat BAIK dan GEMPAK!
korang bayangkan. aku nak buang sampah pun ade orang tolong bukak kan penutup tong sampah tu
so aku sangat terharu
mula-2 abang tu nampak aku
muke die baik org nye. putih. oh lupe die pekerja restoran , so depan restoran die ade tongsampah 
memandangkan tangan aku penuh dgn sampah
so nak pi buangla kan

die nmpak aku then say
"hello bah :)"
so aku hanya mampu senyum then bukak tongsampah tu
die pun lari menuju arah aku then cepat-2 tolong bukak kan tong sampah tu#aku rase ayat aku sekima sgt?
alaaah sweet terharu sial
so aku buang sampah sekali buang brg-2 keychain yg aku beli muahahaha
aku nervous doh!
"alamak! jatuhla pulak barang"
the guy "mau di ambil ?"
aku "err a'ah boleh ?"
then die pun tlong,  tong sampah tu tinggi aku, dalam betul tongsampah tu hahaha

sweet tak we?
agak-2 ade tak orang semenanjung buat mcm tu ? :/
 kbye

eh wait!
gambar kenangan di sabah bakal diuplod tidak lama lagi bah
jadi teruskan menerjah blog prof ini ya bah ?
makasih :)

makin kembang ?

ape yang kembang ?
macam makcik aku baru cakap

"eh hai kakak,makin kembang muke ? "
 aku " -_____________-" hm

tiiiiidaaaaaaaaaaaaaak !
tapi kenapa muke weh ? badan kering je aku tengok. mengikut kajian ahli saintis mengatakan
sesiapa makan byk tak gemuk-2 metabolisma dia tinggi *fakta*

-.-

nyum nyum

dekat RM100 jugakla aku beli mendalah ni muahahaha xD
so wajib lah aku sorok dalam loker kalau tak habis dibaham oleh pirana-pirana bilik P307
haha

then lepas shopping makanan shopping kasut pulak
hadooy aku terbeli kasut POLO la pulak. muehehehehe
sekali sekala aku melaram takpekan ? hehe

kbye

thanks dad



i got this from my dad <3 thanks a lot ^^
alaa jualan murah PC FARE or whatever laah. tu yg beli tu muahaha
so takde lah bosan sangat aku basuh kain nanti kat asrama. haha
kbye :)

mooneeey


yeah !
it's alll about money money money
it's all about money money money

haha

I got RM100 cash from my dad's compony hhoyeeaah ?
it sounds like "awwweeeesooomeee" right ? muehehehe

ekceli aku tidak tahu menahu yang compony bapak aku nak buat anugerah cemerlang
so
taaadaaaa! surprise for me haah ?
mekaseh le bebanyak
and my dad belanje itew jam G-SHOCK !!!
terserlah kemewahan jam itu <3 mekaseh abah alaaa tak mahal RM500 je 
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee





mulut seksi yg pernah mak aku buat. muahaha khas tuk korang ummuaah xD haha







yeeyy! RM50+RM50 = RM100 :DD 



my parents :) yang dipertua agong kamaruzaman bin kawi dan datin sri hanizah binti abdullah :)
iloveyou mum&dad I will do anything for you. and insyaallah I'll try my best to get 9A's in SPM just for you mum&dad loveyou till my last breath :)






imma back yaw !



hoooooraaaaaaaaay
tangki pecah ! muahahaha xD
alhamdulilah. 

tapi kesian court tennis dah barai. takziah jugak kepada kasut aspura yang telah dihanyutkan oleh air tangki. haha

dapat cuti 2 minngu kau hado ?
seronok guling-guling rase nak pecah kan semua tangki yg ade kat skolah tu pulak. muhehehe

kay stop!
errrrrrrr bukak-2 skolah exam kami bertalu-talu. kay itu ohsem namenyeeee
kesah ape?
cuti tetap cuti MUAHAHAHAHAHAHA #gelak setan#

Miracle episode 2

selepas solat aku baringkan diri atas katil dengan memeluk bantal sorang-sorang dalam bilik ni memang nyaman kali ni aku terbar...