Posts

Showing posts from November, 2013

The End

Image
ESSPIYEEM dah habis wok. the true freedom. ceh tak jugak, masuk U setiap tahun exam. -.- that what we call LIFEEEEEE. aku gerenti dan tersangat sure calon lepasan SPM dah buat short list 'WHAT TO DO' kuikuikui
99.9% semuanye nak ambil lesen kereta. itu sudah pasti. aku bile lagi kan ? jengjengjeng.  tak sampai sebulan mulut ni tak habis-2 cakap pasal highlanderz, wei, rindu kot, rindu susana kabus kat PH yg takkan jumpa kat tempat lain. sumpah weh T.T
so, hope fully aku dapat result yang aku idamkan. amin. doakan ye awak semua, ohyaaa kawan-kawan seangkatan nasihat dari
 prof.shima manfaat kan masa yang terluang ni  isi la dengan mencari ilmu, tak kesah la ilmu ape sekalipun, yg lebih baik ilmu agama la kan, especially yg nak fly oversea tu siap sedia dengan senjata iaitu ILMU, tambah-tambah zaman yg penuh mencabar dengan ancaman syiah lagi, minta di jauhkan. kepada yg dah berangan nak kahwin, fikir masak-2 yeee tanya diri, ILMU AGAMA ILMU SEGALA ILMU cukup ke ? AKHLAK DIRI ok…