Posts

Showing posts from August, 2014

raya 2014

Image
well raya tahun ni  paaaaaaaaaaaaaaaaaaaliiiiiiiiiiiiiiiingggg mendap~~ *gambar ini cuba tidak memendapkan raya aku thanks ipin
hmmmmmmm
first, sebab baju, kasut raya, semua pakai tahun lepas, well menandakan aku dah semakin matang tak perlu lagi "mak, mak jom p beli baju ghaya?" "abaaaah abah nak kasut ghayaaa?" eceh *kepoyowan melampaui batas


second, no baking any cookies raya this year T_T ni yg plg syahdu woooi~~~~ biskut kasut terompah, tradisi sepanjang zaman tiba-tiba tahun ni satu habuk tak buat kuih raya T_T maaaaaaaaaaaak~~~~~ ni nak nangesh ni huwaaaaaaaaaa, sebab munasabab my mom takde geng nak buat, well akulah yg plg semangat bila tang buat kuih raya, kehkehkeh tapi malang sekali tahun ini aku sedang berjuang di jalan Allah menuntut ilmu jihad mendapat kan keredhaan Allah *hypobola go shima! 4flat!!! #prayforGAZA
third, tahun ni ramai yang tak balik raya, dadak and family di brunei, kakak sedara sarat mengandung, pakcik sakit, hm hmmmm  kebiasaannya,…