Posts

Showing posts from December, 2012

SPM candidate

Image
me, noor hashimah binti kamaruzaman  bakal menduduki SPM  (Y.Y) #dah besar anak mak dan aku ni taktau dah kenapa semenjak dekat-dekat nak balik asrama, cadang nak baca buku, bagi habis silibes form 4, tapi nampaknyaaaaa humph
HARAPAN menjadi layu, nah kau shima! tahun depan kau kene study teruk, padan muke aku! :/ 
sometimes, aku macam tak yakin, dan aku tak letak target yg tinggi dlm SPM and sometimes, aku ade semangat, dan aku yakin yg aku boleh buat! 9A dalam genggaman, tappiiiii tahlaaaaaaa. ya Allah, bantulah aku,
so, skip la kan malas cakap byk, just nak minta anda semua doakan saya, maaf jika ada buat silap to all my friends out there, goodluck tau ? buat SPM elok-elok kay,  dear ulala, I love you, rindu nak gelak ketawa dalam kelas dengan korang T_T kalau nak dikenang, rasa mcm nak menangis pun adaaaaaa. huaaaaa, rindu samudera <3 rindu cikgu, hm so moga-moga batch 96 do the best, 
and I hope I 'll be a good muslimah, anak solehah, hamba bertaqwa, dan pelajar yg cemerl…

soulmate

Image
*NORSYAZWANI BT AYEOB NADZORI*
she is my soulmate ever<3 , kiteorang kawan sejak dari sekolah rendah. jgn jeles and till now, kelas sama, tuisyen same, pokoknya pergi mane-2 same, kalau nampak die nampakla aku. HAHA bila msuk form 4 kiteorang takboleh dahla bersama mcm dulu T_T uhukhukzz sedih bhai, tapi bila balik asrama, apelagi MERENDEK ah keliling manjung :D huahua. and the best thing is, kiteorang takpernah gaduh, tipu tipu, gaduh pun gaduh kejap je, esok automatik dah baik. :)
 :)okay just now, kiteorang lepak dekat FATTY CAFE. keluar dalam pukul nak dekat pukul 6 jugak. wani, kau kacau time aku tengah layan cerita korea 
ngehngeh "SCENT OF A WOMAN"..... haaaa! sape tengok ? fact! cuti ni aku layan cerita korea je. T_T *sejak bile aku gila K-POP tah. meroyan betul
skip
nak tau ? aku dengan wani banyak gila persamaan. maksud aku. kiteorang dah plan mase depan dan dalam masa yang sama PLAN kiteorang same!!!!!!!!!!!!!
mygod mygod mygod
haha terharu kot. okay first
wan…

first result in MRSM

Image
weh dah end year ? tahun depan SPM ? kejap gilaaa masa bak hang. so just now aku baru dapat result untuk 2012. YA ALLAH. alhamdulilah sangat-2. tak sia-sia pengorbanan aku, so betullah "usaha tangga kejayaan" okay now, aku dah semangat gilaaa. takut jugak woooi tunggu result ni. haih
so wassup ?
I got 6A 1A+ 2B+ alhamdulilah banyak-banyak. yang paling aku terkezuut tu, addmath aku A okay! ya allah happy sangat. rasa nak buat sujud syukur je :'> 
sebab haritu aku sedih gila, sepanjang exam aku takpernah rasa aaddmath A tautak ? kawan aku semua pernah rasa. so aku betting dgn diri aku sendiri, kalau final sem ni aku still tak dapat A, mean aku memang takde peluang nak dapat straight A dlm spm. kejam kan aku ? tapi..
alhamdulilah, Allah dengar doa dan rayuan aku siang malam, #ya allah permudahkan aku tuk mencapai kejayaan
apa yg B ? haa mcm biasa. kan aku cakap subjek bahasa aku teruk :'/ BI n BM <---- susahnyeeeeeeee aku target bi C. dapat B alhamdulilah :) BM? …