time to say goodbye


rasa macam nak sedih je ? haha #ayat keling
esok kene balik asrama
kene dengar akak LDP jerit pagi-2
"dalam kiraan 10 block mesti clear" #semua kelam kabut siap p surau
semayang jemaah separuh sedar. berzikir sambil mimpi ? yeee menandakan KAMI TAK CUKUP TIDUR!!!!!

belajar macam dengar tak dengar. mate hampir nak pejam
balik skolah pukul 2. tak sempat rehat langsung lepastu ade prep
lepas prep ade perjumpaan persatuan , kelab , sukan , badan unit beruniform. #huaaarrrgh! mengantuk~~~

balik asrama rebut-2 bilik air, turun makan petang , smayang maghrib berjemaah , ade taskirah takyah citer, ramai yg tidur, solat isyak, prep lagi.

yeeee
begitulah kehidupan kami di MRSM PENGKALAN TENTERA eh silap! PENGKALAN HULU
T_T maaaaak abaaaah! nanok balik! nak duwdoks umaaah huaaaa :'(

selamat tinggal manjung T_T


activity week last part


seterusnya KARNIVAL MATH


tak banyak gambar aku ambil. erm just nak citer SUSAH GILA SOALAN MATH YG DIA KASI !!!! ERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR -_-


majlis penutup minggu aktiviti T_T


my bestfriends<3


the best malay drama. ohooooo gempak! :)


my class 407 konon nak rai kemenangan


klik klik !


antara hadiah yg dapat kami kumpul


mencapap! mwahahahaha

KEESOKAN PAGI sebelum balik!!!!!


pelancaran program gemilang



ucapan guru yang sangat mengantuk. antara bukti-bukti :D






this is my abg angkat. haktuih! takde la ni abg angkat untuk kelas 407 :)



my study coral. gila semangat siot aku nak baliiiiiiiiiiiik!


iloveyoufriends<3 




dalam bas otw balik~~~~~~ eee syok!

okay setakat sini saje cerita pasal MRSM PENGKALAN HULU. harap-harap aku dapat 4 flat and straight A dalam SPM. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin~
goodbye ;)


activity week part 4


aku tak sure tajuk untuk hari aktivity ni erm HARI KESENIAN kot

cara-cara buat tembikar


pertandingan memasak



gila hot cikgu hadi masak :D























ni aku tak tau seni ape. siap buat flip back shuffle n blablabla 



ehem ehem! 



ehem ehem errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr haha aku tak tau sape tangkap gambar ni



tudiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! pikir budak mrsm tak reti buat ke? haha



M.RAJA GOPAL a.k.a M. DAUD KILAU haha


belah malam pulak ade MALAM KEBUDAYAAN


MY HOMEROOM <3


OH YAH! that's me. looks like nerd rite ? hehehehehe



masak megi

this is my gerai. kiteorang jual meggi , float , cocktail


err no komen. tak kenal tak kenal


pun tak kenal lalalalalala~



(Y)




situasi dalam dewan

















shima suka berpolitik, tak suka berpoligami

sebelum bukaknya sem 5, aku ditawarkan dengan macam-macam jawatan dan aktiviti untuk diuruskan pada mulanya aku agak ghairah dgn ta...