Posts

Showing posts from February, 2012

bestfriend ?

Image
bak kata ayat aku dalam karangan BI
"I have no bestfriend but I have many friends" haaaktuuiiih! haha
betul la tu wehtadi amni nak dengar masalah aku #sumpah terharu weh. dia je pun yg tanya. haha kesian kan?aku tak citer semua pun. aku segan doh ! gedik kan aku ?bila kawan nak dgr aku xnak citer bila dieorang taknak dgr aku terhegeh-hegeh nak citer haha bangang!
kay kay.aku cakap kat amni
"aku rase dieorang macam taknak layan aku la weh. series aku terasa dengan layanan dieorang especially ***** aku ckp ngn dia mcm nak taknak. pandang aku pun mcm muke bengkek. layan aku pun mcm ___ erh tah la"
amni balas "ooh. patut la semalam dia ----------" 
tu je dia balas. haha takpelaaaaaa
weh korang aku mintak maaf la kalau perangai aku mcam cibei
amni je layan aku ikhlas. haha rasanya la. happy kot. series thanks amni <3yang lain aku tak tau. ke aku je yg sombong or suka prasangka buruk kan??hmm no komenaku tak kesah dieorang nak kutuk aku kutuk la. setakat ni alhamdul…