Posts

Showing posts from October, 2012

speed decrease PRESSURE INCREASE

Image
speed otak aku untuk interpret data semakin decrease because of exam final sem just around the corner so pressure makin meningkat #fuyoo physic A+  so macam ayat aku pun penuh dgn benoulli principle segalabagai. haha
kay straight to the hell kengkawan sekalian, seperti  biasa exam nak dekat baru terhegeh-hegeh mintak maaf #bagi kaki baru tau 
segala salah dan silap minta diampunin
 halal makan minum #mcm korang beranak kan aku pulak kan ? so mcm pape hal tanpa banyak bunyi. pendek kan cerita 
please pray for me, wish me luck, and give me more money#hape kene mengene toqq ?
kbye iloveyou, imissyou oldfriend :') hukhukhuk