graduation day

I've graduated!!! yeaaaah, 
location : Univercity Of Cambridge, L-O-N-D-O-N
*wahaha saje bajet
first and foremost, nk ucap ALHAMDULILAH
aku antara top 20 :)
aku still ingat ayat cikgu mozad masa hari first day orientasi
"nanti awak grad cube target jadi top 20 student, itu antara yang terbaik"
and yaaa. 

I'VE MADE IT!
thank you Allah :) 

me with suhaila, haa tu top 10 kau, lagi hot

my dearest bestfriend

yee aku gewmuks sekarang, so what broh ? say hai to yana

mathematician & CEO 

this!

SPIP in my hand

ingat lagi SPIP yg aku syik dok sebut-sebut ?


I got it baby! 


#alhamdulilah


bersyukur tak terkira, tapi aku tak bangga dengan apa yg aku dapat. kenapa ?
sebab actually BIO aku C+ so cikgu mozad yg hensem die buat shortlist nak naik kan markah untuk 25 orang yg terpilih, semuanya gara-gara satu subjek c+ iaitu BIOL LOGY, alhamdulilah alhamdulilah, majoriti lulus repeat paper, memang syukur tak terkira,


so then lepas ni boleh la fly oversea, 
ate kome, dapat le mike meghase naik kape terobang #pure perak you
alhamdulilah lagi,  sebab insya Allah aku dapat fast track UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA please pray me

I konw all this opportunity comes from ALLAH azza wa jalla via your prayers my dear (to those who pray for me) :)
terima kasih awak :)
ape-ape hal SPM is the most important, kalau trial gempak spm biasa-biasa tak boleh jugak boh, jeggreng la boh. nauzubillah, aku harap SPM aku dapat 9A  amin,

 itupun jika Allah kehendaki, insya Allah, ape-ape pun mari kita letakkan setinggi-tinggi kepercayaan kita pada Allah, ye, kite pasti takkan kecewa, melainkan jika kita letak kepercayaan yg tinggi dekat manusia kita pasti kecewa dan kecewa kerana manusia bersifat kekurangan, siapa lagi THE MOS POWERFUL IN THE WORLD kalau bukan Allah yg maha Mulia :)
subhanallah 

Miracle episode 2

selepas solat aku baringkan diri atas katil dengan memeluk bantal sorang-sorang dalam bilik ni memang nyaman kali ni aku terbar...