Posts

Showing posts from October, 2013

graduation day

Image
I've graduated!!! yeaaaah,  location : Univercity Of Cambridge, L-O-N-D-O-N*wahaha saje bajet first and foremost, nk ucap ALHAMDULILAH aku antara top 20 :) aku still ingat ayat cikgu mozad masa hari first day orientasi "nanti awak grad cube target jadi top 20 student, itu antara yang terbaik" and yaaa. 
I'VE MADE IT! thank you Allah :) 
me with suhaila, haa tu top 10 kau, lagi hot
my dearest bestfriend
yee aku gewmuks sekarang, so what broh ? say hai to yana
mathematician & CEO 
this!

SPIP in my hand

Image
ingat lagi SPIP yg aku syik dok sebut-sebut ?

I got it baby! 

#alhamdulilah

bersyukur tak terkira, tapi aku tak bangga dengan apa yg aku dapat. kenapa ? sebab actually BIO aku C+ so cikgu mozad yg hensem die buat shortlist nak naik kan markah untuk 25 orang yg terpilih, semuanya gara-gara satu subjek c+ iaitu BIOL LOGY, alhamdulilah alhamdulilah, majoriti lulus repeat paper, memang syukur tak terkira,

so then lepas ni boleh la fly oversea,  ate kome, dapat le mike meghase naik kape terobang #pure perak you alhamdulilah lagi,  sebab insya Allah aku dapat fast track UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA please pray me
I konw all this opportunity comes from ALLAH azza wa jalla via your prayers my dear (to those who pray for me) :) terima kasih awak :) ape-ape hal SPM is the most important, kalau trial gempak spm biasa-biasa tak boleh jugak boh, jeggreng la boh. nauzubillah, aku harap SPM aku dapat 9A  amin,
 itupun jika Allah kehendaki, insya Allah, ape-ape pun mari kita letakkan setinggi-tinggi kepe…