Posts

Showing posts from October, 2015

Baitul Mujahid

Image
cehhhhhhhh tiba tiba berdegup kencang jantung gua menulis TAJUK yg GAH kah-kah congratulation to sahabat ana, Nur Azmina binti Azlin  juga dikenali sebagai kak mina :)  kalau nak ikut kan dua dua sahabat aku berumur 20tahun, kehkehkeh sorang lagi si Iman Ismail,  ada la tu hikmahnya mungkin juga untuk men-develop pemikiran yg matang barangkali ecewaaaaaaah tapi tak jugak, kalau jumpa kawan se-gila dgn aku memang hilang tah kemana 'ayu' aku ok merepek so tanggal 24/9/2015 selamat diijab kabulkan syariat tetap membataskan~~~ lagu yg popular time asasi! hahahahah gatal bethol budak asasi ni
ok sebelum tu aku nak share sikit la perjalanan aku nak pergi rumah kak mina ni aku dari sungkai drive ditemani dgn sahabat aku,syakirah, 

kira nak ikut kan 2 jam perjalanan gerak pkul 3ptg, dlm 5:30ptg mcm tu patutnya dh smpai, dgn niat sampai awal nak tolong persiapan tpi tah mcm mne aku terlepas simpang highway susur keluar ke kuala kangsar, maka aku pun terus ke susur keluar changkat jeri…