Posts

Showing posts from May, 2012

ulala

Image
okay inilah ULALA. dieorang comel kan ? ULALA hot muahaaaa except me. aku pasive dalam geng tu
kay so macam tadi lepak mekdi then buat mcm mekdi bapak aku punya haha. abang kat counter usha pelik. so mcam aku happy gila dapat jumpa dieorang kiteorang sembang, borak-borak sampai lupa nak oder makanan
lepak dari pkul 0430 ---> 0600 sekejap kan ? hmm nany , wani , syikin takde kalau dieorang ade lagi gempak bak hang
skip
time nak balik, peluk cium bagai. dalam hati aku touching sekejap rasa nak je bawak dieorang balik asrama T_T isk isk isk god ! kenapa perlu aku berpisah dengan dieorang huuuuuuuuu
last but not least, ulala no matter what happen you're always in my mind and my heart. sampai kat asrama. muke semua nak same dengan ULALA :/ hm is it means that 'I MISS YOU' ? SEKIAN :')

exam week

Image
so semester 1 dah habis. and it sounds like"weh cepat gila mase berlalu?"ahaaaa
dan aku pun bagai tak percaya tarikh aku bakal menduduki peperiksaan SPMsemakin hampir. and aku bagai kan tak ready.yela berdasarkan ujian-2 sebelum ni pun ekceli agak tidak memuaskan sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosepanjang exam week memang aku stress memanjangthen, malam-2 aku mesej ULALA"weh aku stress belajar sini ,aku nak balik samudera plis"dieorang pujuk aku suruh sabar gitu-2okay aku trythen tak puas lagi tu. aku call makpak aku.makpak aku pujuk-2. then aku legaaa
hmmmmm
so mcm selalu nye aku share dgn korang pasal result aku right?hahaha sekarang aku taknak share sgtsebab result aku horrible gilaselaras 2aku just dapat 4A dan yg lain semua B kecuali fizik aku dapat C taksilapand yes. aku memang lemah fizik
then final sem, fizik aku dapat B+ tapi mathmode aku menurun daripada A ---> B+ damn!ape aku nak jawab dengan cikgu athirah :/so mcam ayat cikgu athirah senti…