Posts

Showing posts from January, 2012

my personaliti

Image
copy from buku  "bahagialah wahai wanita" by ustaz kazim<3 ekceli ustaz kazim is my fav ustaz. suka dengar ceramah dia 4 hari bulan ni dia ade buat ceramah dekat masjid AN-NASARIAH, sitiawan jum pegi ramai-ramai nak ? hehe best weh aku selalu dgr ceramah ustaz ni kat radio
skip
aku nak kongsi sikit la something dgn korang especially kepada yang suka menunduk ketika berjalan dan aku lah salah seorang daripada nya :)
ambil perhatian semua :) wanita yang berjalan seperti ini dikatakan  memiliki sifat yang tertutup #aku tak tau tutup yg mcm mne.ia hanya akan berbual dengan orang yang rapat dengan nya dan boleh dipercayai untuk menyimpan rahsia.wanita seperti ini biasanya sukar untuk ditakluk hatinya #welldi sampimg sikapnya yang dingin. wanita seperti ini tidak perduli dengan kehidupan cinta. namun, jika ada lelaki yang berjaya menawan hatinya, mereka akan dapat kebahagiaan. kerana wanita sejenis ini sangat setia dan dia tidak akan mengkhianati lelaki yang dicintai nya

aku bu…

my baby booo

Image
haa pikir boypreng lettewtakde makne laa boypreng boypreng niweh. nak dekat 2bulan lebih dah ni aku singlehahafirst time single lame-lamemase bengap-bengap dulu sehari single memang takboleh duduk diam laa citer diehahasekarang aku dah matang. and reti nak bezakan mane baik mane burukkaydah lari tajuk GELAAAAAK haha
ekceli aku nak tunjuk kat korang adik-adik sedare aku yang omey lote nicekidaut~~~~~~~~

DAMIA  tengok sikit menangis. tapi comel gilaaa aku suka budak ni haha<3
akmal dan hana. 
hana sporting<3 suka posing depan camera eee geram!
nana<3 baik+pendiam alolo
siblings<3

oh adik-adik sedare ku yang comel comel GRRR
adam dan asrie
hana again <3
ikram dan pak ajam. comel kan ikram? ade macam abang Z**I**** haha kay angau~
imad<3 omeeeey


zarifah. si model<3 kay zarifah ni cita-cita die nak jadi model. pantang nampak camera aku posing sungguh-sungguh noh ?
ni tak tau anak sape time kenduri aku main tangkap je. suare die rock weh! comel gila die sebut name aku "kak shima h…

paksu's wedding

Image
#KLIK PADA GAMBAR UNTUK LIHAT DENGAN LEBIH DEKAT :)



kepakkepak kepukkepuk


























like a princess <3
selamat hari perkahwinan :) #macam pelik ?






















:)
penat woi jadi photographer :DD suka la tengok orang kawin-kawin ni

friendforever

Image
mereka<3





dinie mawaddah :)


faryna muzammil :)
amni syasya

nany


fatyn #fatyn malu-malu :/
zetty zainal

jieha jafri:)

shahira aqila






money money money



#ekceli nak uplod banyak lagi. tapi aku penat ni haaaa xD time dah nak balik. dinie nangish :'< hm sebab hari ni la last kiteorang jumpe nany :'<
sumpah aku sedih weh hm pape pun aku nak cakap
aku sayang korang sangat-sangat. takde sape boleh ganti tempat korang even aku dah ade BFF baru jangan jeles ok ? hakhak :'D korang tetap terhebat and takkan aku lupe sampai bile-bile
that's all <3