Posts

Showing posts from March, 2013

hello my paradise

Image
hay readers, bye titew nak balik dah, titew sedih, hm homesick sikit, baru lepas habis exam, balik maktab, exam lagi, hurm, doakan titew tau :D Ngeeeeeeeeeeeeeee. hahahaha okay, azam for the next standardize : "strive for the best, kalau boleh 9A, eh tak tak tinggi sangat tu, erm aku target 6A dulu la. amiiin, chaiyok!" btw yg pasal netball tu. hmm aku dah fikir masak-2 aku teruskan, as my daddy said "it's okay, main je smpai bulan 6, memang akak letih, tapi otak akak segar, badan letih otak segar takpe, kalau badan segar otak tak cerdas tak guna jugak. lepas habis game super nanti struggle. I know you can do it, darl "  and as my bestfriend said "teruskan je shima, nanti kau dapat sijil kebangsaan, anggap je latihan setiap petang tu as riadah. time prep kau study betul-2. aku yakin kau boleh" alhamdulilah. thanks atas sokongan yg diberi, and aku harap aku tak give up, yg penting don't look back oh by the way buddyz KAK BIHA is my idol, akak ni p…

FATty acid

Image
saturated fat aku dah bayak berkumpul dibawah kulit gue, waduh, makin menebal dan yes makcik aku ramai tegur T^T 
dan
seluar yang longgar tahap gaban dulu tu semua sekarang aku dah boleh pakai, muat-muat pulak tu -.- seriously tak lawak weh
oh taksabar nak main netball dekat seminggu aku tak jog or keluarkan peluh, okay itu sangat menakutkan dan buat aku rasa  mendap gila :D ngeee
eh btw ade pilot hensenggggg add aku kat fb , tehehe bapak la hensem, nasib baik die dah tunang. HAHAHA kaybye

ape nak jadi dengan kak shima ?

Image
ape nak jadi dengan aku ni. hmmmmm sedih weh. SAHAM turun aku melabur tenaga banyak sangat sampai SAHAM STUDY aku jatuh merundum
huaaaa :'( 
kalau dulu 7A2B, sekarang 4A5B woooooooooooii gilaaaa TRIAL nak dekat, SPIP aku punya woii, jangan rampas, 
nah result aku

BM      A- BI        B FZK    B BIO     B KMIA  A +MATH  B MATH  A PAI     A SEJ     A
apa-apa pun alhamdulilah, setakat ni takde C, aku harap aku dapat perform dan lebih prepare untuk ujian sel aras 2 and sem 1, pray for me dear,
okay aku nak share ni, btw aku n kawan-2 aku cadang nak tarik diri a.k.a keluar dari team netball maktab memandangkan pemain utama hanya kami tiga orang sahaja form 5 (aku,liza dan farani) so mcm alang-alang baik amik semua form 4 kan  ? dan memandangkan super pun bulan 6, bulan yang hampir dengan bulan 'kesiksaan' kiteorang iaitu TRIAL SPM MARA #yg org dok gembar-gembur susah gila nak mati
tapi cikgu sal halang, nak tau cikgu sal cakap ape ? "kalau awak keluar dari team maktab sam…