COOBAAN

feenatnyeeee
rantai basikal jatuh. habis hitam tgn aku. last-2 tak mau jugak jadi. cicak kobeng
 thanks to waniey sebab sudi bawak kan buku aku yg berkilo-kilo beratnye adoyy
sumpah penat. rase nak pengsan :/ hm

START STORY:


weweh nak tau?
aku suh kawan aku sorg ni tlg kan aku bawak buku teks. aku baru je dapat. kau tau?
die ckp ape?

"aku bwk kan buku kecik ni JE la boleh?"

kay aku dah mule terase . buku teks semua ade 26 buah. tebal-2 semua. nak bawak ke tingkat 4. kau nak bagi aku cepat mati eyy ?

aku" erm we. tlg laaaa banyak ni. tlg la ambik separuh. tak pun bawk kan la buku teks ni sikit sumpah tak larat weh"

kawan "aku penat la."

kay aku pun penat, sampai atas aku suruh Aslam tlg sikit. hehe kay thanks abang rock. haha

last-2 die suruh abg form 5 tlg bwk kan. aku pun sebe salah N TERASE GILE . thanks bro. sian kau bwk buku aku berat-2 :( hm

hm, sedih dapat kawan mcm ni. mintak tlg sikit pun tak blh :( 
hmmmm
it's okay la aku pendam je dlm hati

Comments

Popular posts from this blog

Hai Awek!

naluri abah

ANSARA

aku rasa

PASUM life