Posts

Showing posts from August, 2012

hari takberapa nak RAYA

Image
sadiskan tajuk kat atas ? orang raya happy, gembira, riang,  but family besar aku sambut hari raya dengan kesedihan, tangisan, kepiluan sebab ? pah anjang (adik kepada opah kepada shima) telah kembali ke rahmatullah *innalillah sangat sedih okay, raya kedua kiteorang dah nangis-2 :'( hm jenazah disembahyangkan dirumah opah kepada shima so, setakat tu jekot nak share hm hmmmmmmmmmmmm AL-FATIHAH buat arwah pah anjang :') btw this some picture on first hari raya, cekidaut














HAPPY HARI RAYA

Image
selamat hari raya, hari untuk kita bersuka ria, selamat kami ucapkan ............zzzzz  jgn lupa lirik dah memang aku lupa pungg. haha so amacam girls ? puasa penuh kan ? #saje perli# ekceli aku dah 'kene' dgn cikgu azharaku : cikgu!!!! bak duit raya meh ?cikgu azhar : puasa takpenuh ada hati nak raya, kasi ganti penuh dulu la baru saya kasi okay sentap kan ? nasib baik la cikgu azhar ni comel bak hang. kalau tak, memang tak lama dah. haha kenapa aku rasa makin membesar, meningkat umur makin sikit baju raya ? hmm T^T DULU : baju jalan-jalan 4-5 pasang, baju kurung 3-4 pasang, kasut raya 2 pasang sorang SEKARANG : baju jalan-jalan  2 pasang, baju kurung 2 pasang , kasut raya takde pasang. wahuaaaa T_T sadisnyeeeeeeee raya tetp raya! homework ? masuk kubur la. haha sumpah aku malas gila nak buat. hmm okay selamat hari raya , maaf zahir dan batin, mohon maaf dipinta, apalagi bak la duit raya ?