hari takberapa nak RAYA

sadiskan tajuk kat atas ? orang raya happy, gembira, riang, 
but family besar aku sambut hari raya dengan kesedihan, tangisan, kepiluan
sebab ?
pah anjang (adik kepada opah kepada shima) telah kembali ke rahmatullah
*innalillah
sangat sedih okay, raya kedua kiteorang dah nangis-2 :'( hm
jenazah disembahyangkan dirumah opah kepada shima
so, setakat tu jekot nak share hm hmmmmmmmmmmmm
AL-FATIHAH buat arwah pah anjang :')
btw this some picture on first hari raya, cekidaut















HAPPY HARI RAYA

selamat hari raya, hari untuk kita bersuka ria, selamat kami ucapkan ............zzzzz  jgn lupa lirik
dah memang aku lupa pungg. haha
so amacam girls ? puasa penuh kan ? #saje perli# ekceli aku dah 'kene' dgn cikgu azhar
aku : cikgu!!!! bak duit raya meh ?
cikgu azhar : puasa takpenuh ada hati nak raya, kasi ganti penuh dulu la baru saya kasi
okay sentap kan ? nasib baik la cikgu azhar ni comel bak hang. kalau tak, memang tak lama dah. haha
kenapa aku rasa makin membesar, meningkat umur makin sikit baju raya ? hmm T^T
DULU : baju jalan-jalan 4-5 pasang, baju kurung 3-4 pasang, kasut raya 2 pasang sorang
SEKARANG : baju jalan-jalan  2 pasang, baju kurung 2 pasang , kasut raya takde pasang. wahuaaaa T_T sadisnyeeeeeeee
raya tetp raya! homework ? masuk kubur la. haha
sumpah aku malas gila nak buat. hmm okay
selamat hari raya , maaf zahir dan batin, mohon maaf dipinta, apalagi bak la duit raya ?


Miracle episode 2

selepas solat aku baringkan diri atas katil dengan memeluk bantal sorang-sorang dalam bilik ni memang nyaman kali ni aku terbar...