Posts

Showing posts from December, 2011

Tips to strive for 8A's in PMR

Image
today is thursday and today jugak hari yang paling happy buat aku , keluarga aku dan buat semua org YA ALLAH aku mengakui kebesaran mu!
alhamdulilah aku dapat straight A's #berkat usaha , doa aku siang malam dan doa semua org
okay lah dekat sini aku nak kongsi rahsia kejayaan aku dekat korang okay , nak baca silakan , kalau rase boring sila angkat kaki dari sini HAHA 

okay first , kalau nak berjaya korang mesti ade azam yg kuat , so ape lagi cepat cari azam *haha babun semangat yg berkobar-kobar untuk mngubah mase depan :)setiap hari , setiap saat buku mesti ade dekat tangan , especially buku subjek yg korang lemahkepade yg malas membuat latihan , ape kate ikut care aku , bace buku text/rujukan byk kali , ulang-2 sampai korang dah boleh terhafal , that's my style *aku ni pemalas , harap latihan tuisyen jekalau korg rase korang ni lemah gile , cepat cepat cepat ! daftar pusat tuisyen ! kurang kan menonton televisyen , kalau boleh , satu hari satu/dua cerita je korang tgk *behav…