rehlah


sabtu pagi, ada program rehlah, yes
definitely we enjoy, bukan ape
stress tgk kertas tutorial bertimbun atas meja, dgn lab report, revision previous chapter, 
sticky note bersepah konon-konon reminder
"to do list" and what so ever la kenn

so i grab this chance to let it go all the 'sucks' thing in my mind 
mcm serabut kot!!!!!!!!!!!!!!!

so here some photos i wanna share with you olss

ni mlm sabtu punye cerita, this what we called
MABIT (malam bina iman dan taqwa)
semoga, iman dan taqwa kita terbina dgn kukuh dan mantop yee ukhti akhi sekalian :) 
 the muslimah-muslimah sejati, eceeeeeeeeeeeh

 tampak ceria dan bahagia sekali yeeee prof?
wakahkahkah *ikhlas


 yg kat tengah tu kak nisa, thanks a lot kak <3




sesi taaruf(perkenalan) our tagline
"tak kenal maka taaruf"

this what we called, belon batik maybe?

game die mcm ni, kena baling belon berisi air guna kain batik
haaaaaaaaa


 my team KALAH "kekalahan itu pemangkin kejayaan"

this game namanya, belatuk belalang, kay malas nak cerita mcm mne game nye, kalau nak tau, meh join halaqah kahkahkah

trend sekarang tangkap gambar muka serious *ekk ?

serious best part ni, lari lintang pukanng takut kena cekup dengan team belatuk, at last, aku kena tangkap and jadi team belatuk, hmmmmmm

*sorry, seriously kain batik asyik terlucut, hahahahha


 aku paling semanagt buat cheers untuk team belalang, kahkahkah

alaaahaaaaaaai, hahahaha ada mcm gadis melayu terakhir sepanjang zaman ? *hyperbola

sesi cooling down, and ibrah or conclusion program, sesi sharing-sharing

secara jujur, inilah kali pertama ana makan dalam talam, duduk sunnah, jemaah mcm ni 
Alhamdulilah, sgt seronok, cinta sunnah <3

T-H-E E-N-D

No comments:

shima suka berpolitik, tak suka berpoligami

sebelum bukaknya sem 5, aku ditawarkan dengan macam-macam jawatan dan aktiviti untuk diuruskan pada mulanya aku agak ghairah dgn ta...