orang sabah sweet

so macam aku nak cerita sikit tentang org sabah
erm
sangat BAIK dan GEMPAK!
korang bayangkan. aku nak buang sampah pun ade orang tolong bukak kan penutup tong sampah tu
so aku sangat terharu
mula-2 abang tu nampak aku
muke die baik org nye. putih. oh lupe die pekerja restoran , so depan restoran die ade tongsampah 
memandangkan tangan aku penuh dgn sampah
so nak pi buangla kan

die nmpak aku then say
"hello bah :)"
so aku hanya mampu senyum then bukak tongsampah tu
die pun lari menuju arah aku then cepat-2 tolong bukak kan tong sampah tu#aku rase ayat aku sekima sgt?
alaaah sweet terharu sial
so aku buang sampah sekali buang brg-2 keychain yg aku beli muahahaha
aku nervous doh!
"alamak! jatuhla pulak barang"
the guy "mau di ambil ?"
aku "err a'ah boleh ?"
then die pun tlong,  tong sampah tu tinggi aku, dalam betul tongsampah tu hahaha

sweet tak we?
agak-2 ade tak orang semenanjung buat mcm tu ? :/
 kbye

eh wait!
gambar kenangan di sabah bakal diuplod tidak lama lagi bah
jadi teruskan menerjah blog prof ini ya bah ?
makasih :)

No comments:

Miracle episode 2

selepas solat aku baringkan diri atas katil dengan memeluk bantal sorang-sorang dalam bilik ni memang nyaman kali ni aku terbar...