bestfriend ?


bak kata ayat aku dalam karangan BI

"I have no bestfriend but I have many friends" haaaktuuiiih! haha

betul la tu weh
tadi amni nak dengar masalah aku #sumpah terharu weh. dia je pun yg tanya. haha kesian kan?
aku tak citer semua pun. aku segan doh ! gedik kan aku ?
bila kawan nak dgr aku xnak citer bila dieorang taknak dgr aku terhegeh-hegeh nak citer haha bangang!

kay kay.
aku cakap kat amni

"aku rase dieorang macam taknak layan aku la weh. series aku terasa dengan layanan dieorang especially ***** aku ckp ngn dia mcm nak taknak. pandang aku pun mcm muke bengkek. layan aku pun mcm ___ erh tah la"

amni balas 
"ooh. patut la semalam dia ----------" 

tu je dia balas. haha 
takpelaaaaaa

weh korang aku mintak maaf la kalau perangai aku mcam cibei

amni je layan aku ikhlas. haha rasanya la. happy kot. series thanks amni <3
yang lain aku tak tau. ke aku je yg sombong or suka prasangka buruk kan??
hmm no komen
aku tak kesah dieorang nak kutuk aku kutuk la. setakat ni alhamdulilah aku tak pernah lagi kot kutuk geng aku :) kutuk org lain adela. haha

amni cakap
aku dalam blog dengan aku kat luar
LAIN SANGAT!
luar aku pendiam gila hehehe
kan ? 
dalam blog aku berani besuara doh! haha taklaaa
ekceli blog ni aku buat just untuk luahkan perasaan aku je
eh! aku puas ape
dapat luah kat kawan sikit-2 jadi laa. :)

weweh! lagi satu! aku terharu doh amni cakap macam ni
"aku dah makin menyampah tengok kak _____ lepas aku dapat tau yang dia dengan ex kau"

aaaaaaaaaaamnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kau la BFF aku yg faham perasaan aku :)
ape yg dia rasa sama macam apa yang aku rasa :)
errrrrrr kay aku happy :)
#tengok? tu pun dah boleh buat aku happy. bagi aku kawan adalah segala-galanya

No comments:

Miracle episode 2

selepas solat aku baringkan diri atas katil dengan memeluk bantal sorang-sorang dalam bilik ni memang nyaman kali ni aku terbar...