FATty acid


saturated fat aku dah bayak berkumpul dibawah kulit gue, waduh, makin menebal dan yes makcik aku ramai tegur T^T 

dan

seluar yang longgar tahap gaban dulu tu semua sekarang aku dah boleh pakai, muat-muat pulak tu
-.- seriously tak lawak weh

oh taksabar nak main netball dekat seminggu aku tak jog or keluarkan peluh, okay itu sangat menakutkan dan buat aku rasa  mendap gila :D ngeee

eh btw ade pilot hensenggggg add aku kat fb
, tehehe bapak la hensem, nasib baik die dah tunang. HAHAHA
kaybye

No comments:

Miracle episode 2

selepas solat aku baringkan diri atas katil dengan memeluk bantal sorang-sorang dalam bilik ni memang nyaman kali ni aku terbar...