ramadhan kareem RIFQOH'14

Alhamdulilah Allah pertemukan aku dengan bulan Ramadhan yg penuh berkat dan rahmat
jadi jom rebut!!!!!!!!!!!!!!!!
Redha Allah menjadi sasaran utama kita ya para muslimin dan muslimat
memang tak dinafikan, masa nak study agak terhad bagi aku yg tak suka stay-up sampai 2-3 pagi, so lepas terawih terus buat revison, kehkehkeh
 
so apa pendapat prof tentang 'berpuasa' sebagai seorang mahasiswi ?
WAHAHAHHAHAHA
poyonyee bunyii
memandangkan ana *sat ana sat aku sat prof
Naib Timbalan CANSELOR Biro Multimedia Dan Publisiti program ihya Ramadhan 2014
agak sibuk dgn poster sana-sini, pembikinan video, saksikan tayangan di pawagam yg berdekatan
 
so its my job to inform to all residents in KK-12 about our program, the more the merrier right?
but~~~~~~~~~ am a little bit upset, well, before this, girls team (ajk) held a program what we called 
"LIN-NISSA"
 andddddddd guess what ? only one saf attend that program
hmm hmm hmm
ana husnuzon "ooh maybe mereka letih baru habis kelas" *tapi aku pun same,yg dtg ni pun same
"ooh mugkin mereka dah balik?" *program pkul 12.30 noon jumaat, takkan habis kelas terus balik kot? haaaaiiihhhhhhh
Allah Maha Mengetahui, but I still thanked "Alhamdulilah" at least one saf right ? :'))))) *sobs sobs sobs
 
okay skip
btw rindu sgt suasana puasa di MAKTAB RENDAH SAINS MARA PENGKALAN HULU
ya Allah, sangat indah kau tau? escpecially time berbuka, sahur sama-sama, qiamulail, pergi bazaar dengan ahli homeroom, arghhhhhhhhhhh
 
 
okay last but not least, mari kita hidupkan ramadhan kita dengan amal soleh :))
selamat berpuasa, *enjoy the photos!
 qiamulail di masjid Akademi Pengajian Islam



 bubur lambuk
 yg baju oren tu pengarah RIFQOH *salam perkenalan

slot sitrul aurah

 hasil karya para peserta bagi pertandingan tulisan khat



 pengetua KK12

muslimah yang cemerlang

para muslim yang terbilang *ecewah

gimik perasmian program RIFQOH'14


nyanyian lagu UM

timbalan pengarah program RIFQOH (kak azmina) dan Penasihat program (Dr. Syarifah)

this is our team, tulang belakang program RIFQOH yang diadakan selama sebulan, Alhamdulilah everything ease, thank you to Allah

 
saksikan video pembukaan RIFQOH'14
 



VIDEO HASIL KERJASAMA UNIT MULTIMEDIA :)))))
 
 
 
 

BILA BOSAN NI LA JADI NYA*KALAU SUKA LIKE JER :)

No comments: