THE WAR


okay dengar sini semua calon SPM
kita ada dalam 38 hari lagi nak SPM
dah ready ? 

to biology student, dah hafal function hormone ? process synapsis, oogenesis bagai ?
to akaun student, ape macam imbangan duga, kunci kira-kira korang cukup mantop ?
to tasawur student, "hah kacang~~~" A+ okay ? :)
to seni student, pastikan lukisan anda secantik dan menarik seperti berharga 8 juta dolar USD. LOL~~~

TRIAL pon dah lepas, result pon dah keluar, peluang nak dapatkan SPIP sgt tipis memandangkan aku dapat C+ biology :O 
ternganga aku nyah, nak ckp down pun tak jugak memandangkan aku antara second highest dlm kelas aku for biology, plg tinggi pun 60.naaah  TRIAL MARAAAAAAAAAAAAA la katakan, sumpah susah -.-

kenyataan tu tak betul memandangkan TAN RUI QIONG dapat A for Biology, cikang woooi
congrats tu TAN and SYARIFAH
dieorang dapat four flat png TRIAL, tabik woi!

so, result aku ?
I got  5A 3B 1C
B (BM BI ADDMATH)

ALHAMDULILAH, cukup memadai buat diriku :') takpe shima, teruskan perjuangan :) chaiyookkkk
setakat ni kritikal subjek ritikal bagi aku adalah BI. so doakan aku yeee, 

JOM PULUN!


BILA BOSAN NI LA JADI NYA*KALAU SUKA LIKE JER :)