speed decrease PRESSURE INCREASE




speed otak aku untuk interpret data semakin decrease because of exam final sem just around the corner
so pressure makin meningkat
#fuyoo physic A+ 
so macam ayat aku pun penuh dgn benoulli principle segalabagai. haha

kay straight to the hell
kengkawan sekalian, seperti  biasa exam nak dekat baru terhegeh-hegeh mintak maaf
#bagi kaki baru tau 

segala salah dan silap minta diampunin

 halal makan minum #mcm korang beranak kan aku pulak kan ?
so mcm pape hal tanpa banyak bunyi. pendek kan cerita 

please pray for me, wish me luck, and give me more money#hape kene mengene toqq ?

kbye iloveyou, imissyou oldfriend :') hukhukhuk



BILA BOSAN NI LA JADI NYA*KALAU SUKA LIKE JER :)