my personaliti





copy from buku 
"bahagialah wahai wanita" by ustaz kazim<3
ekceli ustaz kazim is my fav ustaz. suka dengar ceramah dia
4 hari bulan ni dia ade buat ceramah dekat masjid AN-NASARIAH, sitiawan
jum pegi ramai-ramai nak ? hehe best weh aku selalu dgr ceramah ustaz ni kat radio

skip

aku nak kongsi sikit la something dgn korang
especially kepada yang suka menunduk ketika berjalan dan aku lah salah seorang daripada nya :)

ambil perhatian semua :)
wanita yang berjalan seperti ini
dikatakan
  •  memiliki sifat yang tertutup #aku tak tau tutup yg mcm mne.
  • ia hanya akan berbual dengan orang yang rapat dengan nya dan boleh dipercayai untuk menyimpan rahsia.
  • wanita seperti ini biasanya sukar untuk ditakluk hatinya #well
  • di sampimg sikapnya yang dingin.
  •  wanita seperti ini tidak perduli dengan kehidupan cinta.
  •  namun, jika ada lelaki yang berjaya menawan hatinya, mereka akan dapat kebahagiaan. kerana wanita sejenis ini sangat setia dan dia tidak akan mengkhianati lelaki yang dicintai nya


aku bukan la nak membangga ke apa
tapi realiti haha cibei~


that's all for today







BILA BOSAN NI LA JADI NYA*KALAU SUKA LIKE JER :)

my baby booo


haa pikir boypreng lettew
takde makne laa boypreng boypreng ni
weh. nak dekat 2bulan lebih dah ni aku single
haha
first time single lame-lame
mase bengap-bengap dulu sehari single memang takboleh duduk diam laa citer die
haha
sekarang aku dah matang. and reti nak bezakan mane baik mane buruk
kay
dah lari tajuk GELAAAAAK haha

ekceli aku nak tunjuk kat korang adik-adik sedare aku yang omey lote ni
cekidaut~~~~~~~~


DAMIA  tengok sikit menangis. tapi comel gilaaa aku suka budak ni haha<3

akmal dan hana. 

hana sporting<3 suka posing depan camera eee geram!

nana<3 baik+pendiam alolo

siblings<3


oh adik-adik sedare ku yang comel comel GRRR

adam dan asrie

hana again <3

ikram dan pak ajam. comel kan ikram? ade macam abang Z**I**** haha kay angau~

imad<3 omeeeey



zarifah. si model<3 kay zarifah ni cita-cita die nak jadi model. pantang nampak camera aku
posing sungguh-sungguh noh ?

ni tak tau anak sape time kenduri
aku main tangkap je. suare die rock weh! comel gila
die sebut name aku "kak shima haha" die gelak sebut name aku haha

isma dan zarifah

imad again

peace peace

okay aku paling suka gambar ni





maksu dan isma

mahfuz. kuat menjerit. adoy pening kepala deh. tapi tetap comel <3

alololo. phia

adam

ooomeeeeeeeeeeyyy aku suka gambar ni<3

okay dah puas?




BILA BOSAN NI LA JADI NYA*KALAU SUKA LIKE JER :)

paksu's wedding


#KLIK PADA GAMBAR UNTUK LIHAT DENGAN LEBIH DEKAT :)




kepakkepak kepukkepuk



























like a princess <3

selamat hari perkahwinan :) #macam pelik ?























:)

penat woi jadi photographer :DD
suka la tengok orang kawin-kawin ni
nak kawin jugak :DD haha




BILA BOSAN NI LA JADI NYA*KALAU SUKA LIKE JER :)

friendforever




mereka<3






dinie mawaddah :)



faryna muzammil :)

amni syasya


nany



fatyn #fatyn malu-malu :/

zetty zainal


jieha jafri:)


shahira aqila







money money money




#ekceli nak uplod banyak lagi. tapi aku penat ni haaaa xD
time dah nak balik. dinie nangish :'<
hm sebab hari ni la last kiteorang jumpe nany :'<

sumpah aku sedih weh
hm
pape pun aku nak cakap

aku sayang korang sangat-sangat. takde sape boleh ganti tempat korang even aku dah ade BFF baru jangan jeles ok ? hakhak :'D korang tetap terhebat and takkan aku lupe sampai bile-bile

that's all <3



BILA BOSAN NI LA JADI NYA*KALAU SUKA LIKE JER :)